Hier vind je al onze muursticker teststickers;

Wil je de kleur van jouw muursticker precies laten passen bij kleuren die je elders in de kamer gebruikt, vraag dan eerst een kleurstaal aan. Kleuren op een computerscherm wijken altijd af van de werkelijke kleuren. 

Ben je niet zeker van de hechtkracht van jouw ondergrond omdat deze niet helemaal glad is of omdat je een verfsoort gebruikt waarvan je niet zeker bent of hierop wel een muursticker hecht bestel dan eerst een proefsticker. 

Kleurstalen...

Van sommige muurstickers is de kleur moeilijk te beoordelen omdat ze erg klein zijn of omdat ze bestaan uit dunne lijntjes. Bekijk hier kleurstalen op groot formaat of bestel een kosteloos monster. Wil je een passende kleur verf bij je sticker, in de rubriek "over de kleuren" hebben we naast de meeste foliekleuren de SIKKENS- en RAL nummers vermeld.

Kleurstaal full colour

Laat je een full colour print maken van bijvoorbeeld een foto en vind je het heel belangrijk dat de kleuren precies zo worden als jij je hebt voorgesteld, dan raden wij aan om hiervan een kleurproef te laten printen. Wij printen de foto dan op A4 formaat op het door jou uitgekozen materiaal. Je krijgt dan een voorbeeld zoals de uiteindelijke print er uit zal zien. De kosten voor een proefprint bedragen 15 euro. Laat ons via de rubriek je eigen wijze weten of je zo’n print wil laten maken.

Kleurstaal uni-kleuren vinyl

Kleurstaal uni-kleuren vinyl

Onze muurstickers, maar ook onze stickers voor op de auto of boot, snijden wij uit een uni-kleur zelfklevend vinyl. Wil je zeker zijn van de juiste kleur, vraag dan hier een gratis kleurstaal aan.

Meer info

Proefstickers van StickerOp

Wellicht ben je nog niet bekend met de kwaliteit van onze muurstickers en kan je uit onze omschrijvingen nog niet goed opmaken hoe het werkt en wat de gebruikte materialen zijn. Veel kan je natuurlijk lezen in onze rubriek "veel gestelde vragen". Om alles in één keer duidelijk te maken, kan je hier een proefsticker, wij noemen hem ook wel teststicker, aanvragen. Voor een proef(test)sticker betaal je alleen de materiaal- en de verzendkosten van totaal 5 euro. Kies hieronder voor een gesneden-, een sjabloon-, of een full colour proefsticker.

Aankoopbedrag retour

Jij ontvangt dit aankoopbedrag van de proefsticker retour (max. retourbedrag van 1 proefsticker) bij de aankoop van een grote muursticker. Bij de kennisgeving per email van versturen proefsticker, geven wij tevens een code mee die, als je deze bij de nieuwe bestelling invoert, het aankoopbedrag van de proefsticker aftrekt van het totale aankoopbedrag. Een gratis proefsticker dus. LET OP !, het is niet mogelijk om dit bedrag los van een bestelling te verrekenen. Dus als je de code bent kwijtgeraakt, vraag deze dan op voor je gaat bestellen, nadien verrekenen is niet mogelijk!

Gesneden proefsticker = uni-kleur sticker = type A

Je kan hier kiezen uit een 4-tal gesneden proefstickers. Wij snijden de stickers uit een eersteklas professionele zelfklevende folie van Mactac. Precies zo uitgevoerd als de grote muurstickers en ook voorzien van een overdrachtsfolie. Het kleuraanbod van onze gesneden stickers is enorm (68 matte kleuren).

Onze proefstickers zijn precies zo uitgevoerd als onze werkelijke muurstickers (uni-kleur). Dit wil zeggen dat ook deze uit het z.g. drielaagssyteem bestaan en dus ook zijn voorzien van het overdrachtfolie. Hierdoor is ook te testen of na aanbrengen van de sticker op de ondergrond (muur) het overdrachtfolie te verwijderen is zonder dat, door slechte hechting, de afbeelding mee komt. 

Full colour proefsticker = type B

Proefsticker geprint op zelfklevend textiel of zelfklevend vinyl. Bij optie 1 kies je zelf welk materiaal jij wil ontvangen. Precies zo uitgevoerd als de grote muurstickers. Hier staan de verschillen tussen beide materialen uitgebreid omschreven.

Bij deze proefsticker doen wij onze brochure en een plakkrachttester, hiermee kan je de plakkracht van jouw muur testen en weet je gelijk of deze geschikt is om een full colour muursticker op te plakken. Bij het versturen van jouw proefsticker ontvang je een code waarmee je de 5 euro die je nu voor de"standaard" proefsticker betaald terug krijgt bij het bestellen van de grote sticker. Door het gepersonaliseerde karakter van de A4 formaat proefsticker met eigen foto of kleuren is er geen retour van de kosten mogelijk.

Sjabloon proefsticker

Proefsticker gesneden uit een speciale zelfklevende sjabloon folie. Deze folie heeft een zachtere lijmlaag als de gekleurde folie. Verder is de sticker precies zo uitgevoerd als de uiteindelijke grote sjabloon sticker, dus ook voorzien van een overdrachtfolie. Met deze proefsticker kan je eenvoudig testen of jouw ondergrond waarop je de sjabloon wil gaan gebruiken hiervoor geschikt is.