Op zoek naar een leuke stage grafische vormgeving?

StudioMas/StickerOp is een klein, creatief bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, maken en verkopen van interieur- en muurstickers voor particulieren en bedrijven.

Gezocht: creatieveling bezig met grafische opleiding  

StudioMas/StickerOp is door Savantis en GOC erkend als leerbedrijf. We hebben een stageplaats voor iemand die met ons, de twee eigenaren, meewerkt aan alle voorkomende werkzaamheden. Dat wil zeggen dat je bijdraagt aan de vormgeving en productie van de muurstickers zelf én aan die van onze webwinkel waarin wij onze producten verkopen. Natuurlijk krijg je van ons een grondige introductie en deskundige begeleiding, en zorgen we daarnaast altijd voor voldoende koffie. StickerOp is gevestigd in Soest, op 10 minuten fietsen van het station; er is een leenfiets beschikbaar.

Dus, wil je hands-on ervaring opdoen op het gebied van het ontwerpen, maken en verkopen van muurstickers bij een klein en gezellig bedrijf en volg je een grafische opleiding  aan bijvoorbeeld het Grafisch Lyceum UtrechtRotterdam of de opleiding Art & Design in Amersfoort, neem dan contact op met Kaj Hooijen of Marjan Sanders via stage@stickerop.nl

Of kijk voor meer informatie over deze stage bij 1 van de mogelijkheden op www.stagemarkt.nl