Over StickerOp...

Wij zijn gevestigd in Soest, in het midden van ons land. Hier hebben wij een ontwerpstudio en werkplaats waar wij alle benodigdheden (software en machines) hebben voor het ontwerpen en produceren van allerlei soorten stickers. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor bedrijven moet je denken aan productstickers, reclamebeletteringen, bewegwijzering en beursdecoratie. 

Via de webwinkel StickerOp.nl leveren wij nu ook interieur- en muurstickers aan particulieren.Hier kan je muurstickers bestellen in elke maat en kleur. Wil je een muursticker volgens eigen ontwerp laten maken, ga dan naar de rubriek eigen ontwerp.  Een muursticker maken van een eigen tekst, een eigen afbeelding, alles is mogelijk. 

Wij zijn actief binnen de Soester samenleving en lid van de Soester zakenkring.

De nieuwe decoratietrend

Snel de sfeer van uw interieur veranderen of persoonlijker maken? Dat gaat tegenwoordig wel heel gemakkelijk met muur- en interieurstickers. StickerOp heeft voor u de mooiste - van ‘standaard' tot uw eigen ontwerp!

In de webwinkel kunt u kiezen uit enorm veel onderwerpen en afbeeldingen. Elke dag worden er nieuwe afbeeldingen aan de collectie toegevoegd. Er is keuze uit 68 matte kleuren en 32 glanzende kleuren. Wat betreft de afmetingen van de stickers is er bij StickerOp helemaal geen grens, u bepaalt gewoon uw eigen afmeting. Kunt u niet kiezen uit het enorme aanbod ‘standaard' stickers, dan kunt u bij StickerOp uw eigen ontwerp laten maken. Uw eigen tekst of foto als muursticker, persoonlijker kan het niet!

De stickers worden gemaakt van een zelfklevend vinyl dat bestemd is voor reclame- en autobelettering en een levensduur heeft tot minimaal 5 jaar bij buitengebruik. Bij gebruik binnen gaan ze nog langer mee. De stickers laten zich goed op gladde, vlakke ondergronden zoals (kast)deuren, meubels, ramen, tegels en gladde, met latex geverfde wanden plakken. Het plakken van de interieurstickers is zo eenvoudig dat u het makkelijk zelf kunt doen; er wordt bovendien een duidelijke handleiding bijgesloten. De stickers kunnen eenmalig gebruikt worden, zijn goed verwijderbaar en laten bij verwijdering geen lijm achter. Mocht u twijfelen over de ‘plakkracht' van uw muur, dan is het mogelijk om bij StickerOp een gratis testvel aan te vragen.

Shoppen in de webwinkel van StickerOp is eenvoudig en vertrouwd. StickerOp is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat jaarlijks wordt gecontroleerd of wij ons wat werkwijze en gehanteerde voorwaarden betreft houden aan relevante wet- en regelgeving en aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

StickerOp biedt u als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online winkelen.

StickerOp - Schrikslaan 27, 3762 TB Soest - bekijk locatie
Tel: 035-5247778 
Email: info@stickerop.nl
KvK.nr. 85845159  - BTWnr. NL004158309B26