Muurstickers_Sport_Hobby_Skaten_BMX_voorbeeld_drieluik.png

Muursticker voetbal, jouw favoriete sport

De doeltreffendste muursticker voetbal kopen bij muursticker expert StickerOp. Een cadeau voor je eigen F’je, of een decoratie voor de oudste veteraan van je cluppie: met de stickers uit onze collectie muurstickers voetbal schiet je nooit mis. Je kunt kiezen uit veel soorten en wel 68 kleuren, maar als je die van ons liever buitenspel zet en een eigen ontwerp wilt maken, kan dat natuurlijk ook.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers voetbal

Voetbal is een van de populairste sporten in Nederland, om zelf te doen, om naar te kijken én om commentaar op te leveren. Alle balkunstenaars, voetbalfans en critici, jong en oud, die hun muur, deur, agenda, computer, raam, cadeautjes of wat dan ook op een toepasselijke manier willen decoreren, opgelet! In de collectie muurstickers voetbal van StickerOp vind je de mooiste moves en goals waarmee je zeker scoort. Of ga freestyle, maak je eigen ontwerp en laat ons daar een superpersoonlijke en unieke muursticker van maken.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

 

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

 

Ontwerp je eigen muursticker voetbal

Zit er in onze collectie muurstickers voetbal voor jou geen treffer? Ontwerp dan gewoon je eigen muursticker. Stuur jouw afbeelding of idee inclusief de gewenste kleur en afmetingen naar ons toe via het formulier en wij maken een op maat gemaakte en hoogstpersoonlijke voetbal muursticker voor je.