Muurstickers_De_Wereld_Stedentrip_Door_Europa_voorbeeld_drieluik.png

Muurstickers stedentrip door Europa

Topografie voor de kleinste 

Met de auto, het vliegtuig op de fiets of met de trein. Ga mee op avontuur! Met deze educatieve muursticker van wel 60 bij 240 centimeter groot, reis je vanuit Nederland of België helemaal door naar bijvoorbeeld; het puntje van de laars van Italië. 

Herinneren jouw kinderen nog hoe de roadtrip afgelopen vakantie bij jullie verliep? Aan de hand van deze Stedentrip muursticker leer je ze op spelende wijs de topografie van Europa kennen en herinneringen op te halen van wat ze allemaal tegen gekomen zijn tijdens het reizen. Of ben je nog van plan om op reis te gaan? Bereid je dan alvast thuis voor en laat de voorpret beginnen. 

Wat maakt deze muursticker bijzonder? 

De muursticker Stedentrip door Europa is een muursticker behang van 60 bij 240 centimeter groot die fullcolor geprint word op zelfklevend textiel. Door het zelfklevend textiel krijgt de sticker een luxe uitstraling alsof deze op stof geprint is. De bijkomende eigenschap van deze textielfolie is dat ze gemakkelijk te plakken is en eventueel te herpositioneren. De textielfolie zal geen lijmresten achterlaten of schade aan de ondergrond veroorzaken (afhankelijk conditie ondergrond).

 

* Full colour muurstickers vanaf 5 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Assortiment muurstickers stedentrip

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers wereldkaarten

Altijd al een grote reis willen maken – misschien zelfs wel een wereldreis – en gaat het er nu eindelijk van komen? Of ga je niet zelf maar wil je lekker thuis meegenieten van de reis van je nichtje of beste vriend? Met een wereldkaart muursticker van StickerOp voelt iedereen, globetrotter én thuisblijver, zich een wereldreiziger. Stippel je eigen reis uit op de kaart of houd erop bij waar je nichtje nu weer beland is. Klik op een van de kaarten uit ons assortiment muurstickers wereldkaart en kies je eigen kleur en afmeting. Of ontwerp je eigen kaart, dan maken wij er voor jou een fantastische wandsticker van. Als de eindbestemming is bereikt, haal je de sticker zonder de wand te beschadigen zo weer weg. Of je laat hem hangen als een blijvende herinnering…

Binnen 10 minuten aan te brengen

  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

 

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

 

Ontwerp je eigen muursticker van een wereldkaart

Kan je in onze collectie muurstickers wereldkaarten niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ook je eigen muursticker ontwerpen. Stuur jouw afbeelding of idee inclusief de gewenste kleur en afmetingen naar ons toe en wij maken er een op maat gemaakte en hoogstpersoonlijke muursticker van. Kijk voor heel veel wereldkaarten eens in deze wereldkaarten plaatjesbibliotheek. Laat ons weten welke afbeelding jouw wel wat lijkt (ID nr.) dan kijken wij vrijblijvend wat er mogelijk is.