Muurstickers_de_wereld_voorbeeld_grachtenpandjes.jpg

Een muursticker van grachtenpandjes uit Holland

Typisch Nederlandse muurstickers grachtenpandjes kopen vanaf €18,45 bij muursticker expert StickerOp. Keuze uit breed assortiment in maar liefst 68 kleuren. Zit jouw pandje er niet bij? Stuur ons dan je eigen ontwerp en wij maken er een custommade muursticker van.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-

 

Assortiment muurstickers grachtenpandjes

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers grachtenpandjes

Oer-Nederlands en o zo herkenbaar, onze grachtenpandjes en pakhuizen. Of je nu kiest voor een simpel pakhuisjes met trap- of klokgevel of voor een hele rij statige Amsterdamse grachtenhuizen, met onze muurstickers grachtenpandjes creëer je direct die typisch Hollandse gezelligheid. Deze wandstickers zijn ook leuk als internationaal relatiegeschenk of als cadeau voor die vriend in het buitenland. Als je in ons assortiment jouw pandje nou net kunt vinden, stuur ons dan je eigen ontwerp. Dan ‘verbouwen’ wij jouw droomhuis tot een prachtige muursticker.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker 

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

Ontwerp je eigen muursticker grachtenpandjes

Kan je in onze collectie muurstickers grachtenpandjes jouw favoriete pand niet vinden? Ontwerp dan je eigen muursticker. Stuur ons jouw afbeelding of idee, inclusief de gewenste kleur en afmetingen, dan maken wij van jouw droomhuis een op maat gemaakte muursticker.