de_wereld_muursticker_vrienden_live_a_life_you_will_remember.jpg

Een muursticker skyline of van gebouwen;

Hoge kwaliteit muurstickers kopen van de indrukwekkendste gebouwen en skylines ter wereld bij muursticker expert StickerOp. Met onze prachtige afbeeldingen voel je je meteen thuis of juist op reis. Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende muurstickers in maar liefst 68 kleuren. Zit er toch niks voor je bij? Stuur ons dan je eigen ontwerp. Wij realiseren dan een custommade muursticker van je favoriete uitzicht.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,- 


Assortiment muurstickers skylines


Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers gebouwen en skylines

Voor huismussen én globetrotters! Wil jij herinneringen ophalen bij een gestileerde weergave van je lievelingsgebouw in je woonplaats of geboortestad, of juist wegdromen bij de skyline van je favoriete wereldstad? Met onze muurstickers van de indrukwekkendste gebouwen en skylines ter wereld kan het allemaal. Van Amsterdams grachtenhuis tot de Groningse Martinitoren, van de skyline van Utrecht tot die van New York, met onze prachtige muurstickers decoreer je in een handomdraai elke muur en voel je je meteen thuis of juist op wereldreis. Kies een wandsticker uit ons uitgebreide assortiment en maak je keuze uit maar liefst 68 kleuren. Zit jouw favoriete uitzicht er niet bij? Stuur ons dan je eigen ontwerp en wij maken er een muursticker op maat van.

  • Binnen 10 minuten aan te brengen
  • Vraag een gratis proefsticker bij ons aan
  • Ruime kleurenkeuze: 68 verschillende kleuren
  • Maatwerk muursticker: ontwerp je eigen sticker

Muurstickers opplakken

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk. Je ontvangt bij elke bestelling een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op een muur. Voor meer informatie hebben we ook enkele handige plakinstructie video’s gemaakt.

Ontwerp je eigen muursticker met gebouw of skyline

Kan je in onze collectie muurstickers gebouwen & skylines jouw favoriete uitzicht niet vinden? Ontwerp dan je eigen muursticker. Stuur ons jouw afbeelding of idee, inclusief de gewenste kleur en afmetingen, en wij maken er een op maat gemaakte en hoogstpersoonlijke muursticker van.