Knutselen met muurstickers!

Zelf jouw decoratie voor de muren van de kinderkamer maken. Bij StickerOp kan het. Hier bieden wij verschillende zelfklevende figuren op klein formaat aan om zelf eigen creaties in stickervorm te maken. Denk hierbij aan het pimpen van bijvoorbeeld jouw Ikea meubels. Of om een bloemenzee te creëren op de muur. Laat jouw fantasie er op los en meld ons als jouw figuurtjes er niet bij zitten...


Muurstickers stippen, hartjes, vlinders...

Muurstickers stippen, hartjes, vlinders...

Zelfklevende stippen, blokjes, bloemen, vlinders...
Zelf een muursticker maken is heel eenvoudig met onze A4 figuren sets.
Hieronder een aantal vlinder sets waarmee, door het combineren van kleuren en afmetingen heel eenvoudig een mooie decoratie op de muur, deur, raam of andere gladde ondergrond te creëeren is.

Deze sets zijn gesneden uit onze superkwaliteit zelfklevende folie. Makkelijk te plakken maar ook weer gemakkelijk te verwijderen zonder dat er lijm achterblijft of de ondergrond wordt beschadigd. Bovendien zijn ze watervast en dus ook in vochtige ruimtes te gebruiken.

Naar assortiment

Stickervellen

Stickervellen

Los (muur)stickermateriaal
Hier bieden wij ons professionele stickermateriaal los aan. Bijvoorbeeld voor de hobbyist die zelf aan het knippen en plakken wil gaan. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld je Ikea-kast met onze folie een vrolijke uitstraling te geven. De rollen zijn 122 cm breed en wij leveren de folie per halve strekkende meter.
Ook hebben wij een mogelijkheid om een set met 15 stuks A4 vellen te bestellen. Je kan zelf de gewenste kleuren opgeven.

Naar assortiment

Laten maken

Laten maken

Een eigen vorm uit ons zelfklevend vinyl laten maken?
Het kan natuurlijk zijn dat jij een eigen vorm voor ogen hebt die je door ons wil laten snijden.
Geen probleem bij StickerOp, wij snijden elke gewenste vorm in elk gewenst aantal. Geef hier op wat jij wil of bekijk wat anderen al lieten maken.

Meer info

Populaire stickers voor het thema 'Knutselen met stickers'

Naar assortiment