Naamsticker met natuurlijk jouw eigen naam...

Op zoek naar stickers met naam in de vorm van een muurdecoratie voor de kinderkamer? Wat is er leuker als een heel persoonlijke naamsticker. Wij hebben heel originele in onze collectie, sommige in de vorm van een stempel andere met sterren maar ook heel kleurrijke in de vorm van een graffiti. Een hippe muursticker met jouw eigen naam, persoonlijker kan het niet. Wij hebben er al een aantal ontworpen waarbij jij alleen de naam hoeft op te geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om bepaalde ontwerpen te voorzien van jouw geheel eigen tekst. Struin door onderstaande rubrieken om te kijken of er wat voor jou bij zit.

Stickers met naam voor de benodigde eigen plek;

Wat is er leuker als een eigen plekje in huis voor jouw kind. Met onze naamstickers creëer je dat  heel gemakkelijk. Hier kun je met je kind zelf bepalen of de naamsticker kleurrijk moet zijn of juist niet. Maak hier samen een keuze uit de vele mogelijkheden en als de kleurstelling niet past in jouw kamer, laat ons hem dan aanpassen.

Zit het door jou gewenste ontwerp er niet bij..., geef dan hier jouw eigen graffiti idee of naamstempel idee op, wij maken vrijblijvend een voorbeeld.

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Wij hebben naamstickers in heel veel stijlen;

Maar het is natuurlijk mogelijk dat jij een heel specifieke stijl zoekt die er nu net niet bij zit. In dat geval kan je ons voorzien van een zo uitgebreid mogelijke omschrijving van hoe dat jij vind dat jouw naamsticker er uit moet zien. Wij gaan dan met ons ontwerpteam voor jou aan de gang en komen geheel vrijblijvend met een voorstel. Een eigen ontwerp insturen is natuurlijk ook mogelijk, gebruik hiervoor ons aanvraagformulier.

Een naamsticker puur als tekst;

Stel je eens voor de naam van jouw kind groot op de muur van zijn of haar slaapkamer. Tof in een super cool lettertype. Voor de stoere look kan je dan een Army letter op een vette blokletter gebruiken. Wil je zelf eens kijken welke lettertypes er allemaal zijn, kijk dan eens bij Dafont en geef via het formulier op in welke naam jij jouw naamsticker wil zien. Wij maken vrijblijvend een voorbeeld. Binnenkort leggen wij aan de hand van een filmpje uit hoe Dafont werkt.

Een naamsticker combineren met een afbeelding;

Natuurlijk kunnen wij jouw naam ook combineren met een afbeelding bijvoorbeeld van de favoriete sport van jouw kind. Hoe leuk is die combinatie, bijvoorbeeld een sport in de vorm van een silhouet. Of gecombineerd met de afbeelding van een formule 1 raceauto. Ook hiervan hebben wij heel veel voorbeelden in de winkel staan en ook hier geldt "staat het er niet, vraag er naar!"

Een naamsticker als Graffiti;

Uniek zijn onze graffiti naamstickers! Wij hebben al heel veel van dit soort muurstickers in onze collectie staan. Je kan dus eenvoudig jouw voorkeur eruit kiezen en deze in de door jou gewenste naam laten maken. Natuurlijk sturen wij jou voor de productie eerst een voorbeeld ter goedkeuring.

Zit er bij de voorbeelden toch niet iets wat jou aanspreekt laat dan door ons jouw eigen graffiti ontwerpen. Je kan jouw wensen doorgeven via het formulier, wees zo uitgebreid mogelijk met het omschrijven van jouw wensen. Wij maken vrijblijvend een voorbeeld.