muurstickers-kinderkamer-naamstempel.jpg

Muurstickers kinderkamer als stempel met eigen naam

Prachtige muurstickers met naamstempels kopen in de webshop van StickerOp. Muurstickers kinderkamer met de naam van jouw zoon of dochter zijn ideaal om de kamer mee op te leuken. In ons assortiment vind je meer dan 60 verschillende soorten naamstempels die binnen enkele minuten zijn op te plakken op elke muur, deur en elk plafond. Wanneer je niet de gewenste muursticker kunt vinden in ons assortiment, ontwerp dan je eigen naamstempel en stuur die naar ons op. 

* Vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Eenvoudig en snel betalen via iDEAL
* Gratis verzending vanaf € 75,-

Assortiment muurstickers naamstempel

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers met naamstempels als decoratie in de kinderkamer

Een muursticker met naam is niet alleen leuk in de kinderkamer, maar ook voor in de babykamer of voor wat grotere kinderen en hun tienerkamer. Juist zij kunnen zo’n persoonlijke touch op de muur of deur van hun kamer wel waarderen. Gecombineerd met hun favoriete sport of hobby, of met leuke motieven, grappige teksten, stoere graffiti of een groeimeter wordt zo’n naamstempel natuurlijk helemaal gaaf. Bestel een muursticker naamstempel in de kleur van de kamer of juist een afstekende kleur.

  • Eenvoudig aan te brengen in 5 minuten in elke kinderkamer
  • Maatwerk muurstickers: lever je eigen ontwerp aan
  • Gratis proefstickers aanvragen
  • Breed kleuraanbod van 68 kleuren

Muurstickers opplakken

Het bevestigen van de muurstickers is erg gemakkelijk. Bij elke bestelling ontvang je een duidelijke handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de muursticker het beste kunt aanbrengen op de muur, deur of het plafond. Voor meer informatie kun je ook onze plakinstructie video’s bekijken.

Maatwerk muurstickers

Mocht je geen geschikte muurstickers kunnen vinden in ons assortiment, dan kan je ook je eigen muursticker ontwerpen. Stuur ons jouw afbeelding of idee inclusief de gewenste kleur en afmetingen en wij ontwikkelen jouw eigen persoonlijke muursticker.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de kinderkamer