Muurstickers_Kinderkamer_Meisjeskamer_voorbeeld.png

Muurstickers meisjeskamer

Eenvoudig online muurstickers voor de meisjeskamer kopen in de webshop van StickerOp. Versier de kinderkamer van je dochter binnen vijf minuten met de mooiste muurstickers. In ons assortiment vind je meer dan 80 verschillende designs die leverbaar zijn in 68 kleuren. Daarnaast kun je ook je eigen muursticker laten maken. Stuur je ontwerp naar ons toe en wij maken hier een muursticker op maat van.

* Muurstickers voor de meisjeskamer vanaf 2 werkdagen in huis
* Snel en veilig afrekenen via iDEAL
* Geen verzendkosten vanaf € 75,-

Assortiment muurstickers meisjeskamer

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers voor de kinderkamer van je dochter

Is jouw dochter een stoere meid of juist een echt prinsesje? Een duimelot en droomster of juist een ondernemende tomboy? Of misschien een combinatie? In onze collectie vind je altijd een muursticker die past bij haar smaak en kamer. Van schattige motiefjes en prinsessenkastelen tot groeimeters met dieren, opbeurende spreuken en sportstickers. Of haar kamer nu roze, blauw, geel, groen of paars is, bij StickerOp vind je de ideale muursticker!

  • Keuze uit 68 verschillende kleuren
  • Binnen 5 minuten aan te brengen
  • Maatwerk: ontwerp je eigen muursticker
  • Vraag een gratis proefsticker aan

Ontwerp je eigen muursticker voor de meisjeskamer

Kan je geen geschikte muursticker vinden voor de kinderkamer van je dochter? Lever dan je zelf ontworpen muursticker aan. Wij maken van jouw design een prachtige originele muursticker die niemand anders heeft en volledig past bij het thema van haar kamer.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de meisjeskamer

Muurstickers opplakken

De muurstickers zijn zo ontwikkeld dat het voor iedereen mogelijk is om de ze aan te brengen op de muur, deur of het plafond van de meisjeskamer. Voor tips bekijk je onze plakinstructie video’s.

De stickers kunnen gemakkelijk van de muur worden verwijderd, zonder dat het behang of de verf beschadigt. Mocht je na verloop van tijd een andere muursticker in de kinderkamer willen bevestigen, dan is dat dus geen probleem.

Combineer muurstickers in de meisjeskamer

Voor een unieke invulling van de muur, deur of het plafond van de kamer van je dochter combineer je verschillende muurstickers met elkaar zoals graffiti, een groeimeter en naamstempel muurstickers. Naast stickers voor de meisjeskamer verkopen we ook muurstickers voor jongenskamers en tienerkamers.