Muurstickers_Kinderkamer_Jongenskamer_voorbeeld.png

Muurstickers jongenskamer

Hoge kwaliteit muurstickers voor de jongenskamer koop je in onze webshop vanaf € 6,75 per sticker. Maak de kinderkamer van je zoon net zo stoer of misschien juist dromerig als hij zelf is met een zelfklevende muursticker van StickerOp. In ons assortiment vind je meer dan 90 verschillende muurstickers in 68 kleuren voor rouwdouwers, dromers, denkers en stoere binken. Liever je eigen design of idee op de muur, deur of het plafond van je zoons kamer? Lever dan je eigen ontwerp aan en wij maken een unieke sticker voor de kinderkamer.

 * Snel geleverd: muurstickers voor de jongenskamer vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Gemakkelijk en veilig afrekenen via iDEAL
* Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen hoger dan € 75,- 

Assortiment muurstickers jongenskamer

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Maak de jongenskamer compleet met muurstickers

Is jouw zoon een gevoelige dromer of juist een stoere bink? Een nadenkende bolleboos of een ondernemende deugniet? Of misschien een combinatie? Bij StickerOp vind je altijd een muursticker die past bij zijn persoonlijkheid en kamer. Van leuke motieven en hijskranen tot groeimeters met dieren, opbeurende spreuken en sportstickers. Of stoere graffiti- of naamstempel- muurstickers. Of zijn kamer nu blauw, geel, rood of groen is, of paars met een goud randje, de muurstickers zijn in elke kleur te bestellen.

Voordelen van onze kinderkamer muurstickers:

  • Binnen 5 minuten aan te brengen in elke jongenskamer
  • Kies uit 68 sprekende kleuren
  • Op maat gemaakte muursticker met je eigen design
  • Gratis proefsticker

Naast muurstickers voor de jongenskamer, verkopen wij ook stickers voor meisjeskamers en tienerkamers.

Muurstickers aanbrengen
De muurstickers zijn geschikt om te plakken op elke muur, deur en elk plafond en kunnen door iedereen worden aangebracht. Bij je bestelling ontvang je een handleiding waarin het aanbrengen van de muursticker stap voor stap wordt uitgelegd. Voor meer informatie bekijk je onze handige plakinstructie video’s.

Muurstickers vervangen zonder schade

Wanneer jij of je kind zijn uitgekeken op de muursticker en een andere sticker willen aanbrengen, dan kan je de muursticker gemakkelijk verwijderen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het behang of de verf van de kinderkamer beschadigt.

Ontwerp je eigen originele muursticker

Zit het gewenste design niet in onze collectie of maak je liever je eigen ontwerp? Stuur je zelfgemaakte design naar ons toe en wij laten jouw sticker tot leven komen.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de jongenskamer