Muurstickers_Kinderkamer_Groeimeter_voorbeeld_drieluik.png

Muursticker groeimeter voor de kinderkamer;

De leukste muurstickers met groeimeter kopen voor de kinderkamer in de webshop van StickerOp. Houd bij hoeveel centimeter je kindje groeit met een prachtige groeimeter muursticker. In ons assortiment vind je diverse designs die leverbaar zijn in elke denkbare kleur.

Groeimeter muurstickers als decoratie in de kinderkamer

Omdat je kind snel groeit, is het hartstikke leuk om in beeld te brengen hóe snel. Voor je kinderen is het spannend om te zien hoeveel ze nog moeten groeien voordat ze net zo lang zijn als papa of mama. En als ze groter zijn, is het superleuk om terug te kijken op hoe ieniemienie ze toen waren. Vroeger zette men streepjes op een deurpost of aan de binnenkant van de kast om bij te houden hoeveel kinderen groeiden. Maar die streepjes gingen dan wel verloren als er werd geschilderd of verhuisd. Met een van onze muurstickers met groeimeter hoef je daar niet bang voor te zijn. Die plak je waar je hem hebben wilt en haal je net zo makkelijk weer weg. Kies een bestaand ontwerp, je eigen kleur en de lengte, of laat een groeimeter maken naar eigen ontwerp.

Snelle levering van onze muurstickers;

* Vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen van € 75,- en hoger 

Assortiment muursticker groeimeter

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...
  • Gemakkelijk aan te brengen op elke deur, muur en elk plafond in 5 minuten
  • Keuze uit 68 sprekende kleuren
  • Maatwerk muursticker: lever je eigen ontwerp aan
  • Gratis proefsticker

Aanbrengen van muurstickers;

Het aanbrengen van een muursticker met groeimeter is erg eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Bekijk voor tips onze plakinstructies.  Als je na verloop van tijd een andere muursticker op de muur wilt plakken, dan kan je de muursticker gemakkelijk van de muur verwijderen. Je hoeft niet bang te zijn dat het behang of de verf beschadigt.

Lever je eigen ontworpen muursticker aan;

Wanneer je geen geschikte muursticker kan vinden in onze collectie of als je zelf een origineel idee hebt, stuur dan je eigen ontwerp naar ons toe. Wij maken hier een unieke muursticker op maat van.  

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de kinderkamer

Muursticker combineren

Combineer een groeimeter eventueel met andere muurstickers uit ons assortiment zoals de graffiti muurstickers of naamstempel muurstickers. Naast muurstickers voor de kinderkamer verkopen wij ook stickers voor meisjeskamers, jongenskamers en tienerkamers