Muurstickers_voorbeeld_drieluik_graffiti_met_eigen_naam.png

Graffiti met eigen naam in stickervorm;

Hoge kwaliteit muurstickers met graffiti kopen voor de kinderkamer in de webshop van StickerOp. Decoreer de kinderkamer binnen tien minuten met de stoerste naamstickers in graffitidesigns. Wij ontwerpen en produceren deze graffiti muurstickers zelf, in ons atelier te Soest en beschikken inmiddels over een ruim assortiment van bijna 200 verschillende graffiti ontwerpen die gemakkelijk zijn op te plakken in bijvoorbeeld de kinderkamer.

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

 Graffiti muursticker met eigen naam; 

Graffiti heeft al jaren een aantrekkingskracht op vooral de jeugd. Met veel kleuren en grillig gevormde letters brengen ze hiermee hun boodschap onder de aandacht. Graffiti op de kinderkamer is ook al enige tijd in trek. Je kunt dit bereiken met een speciaal behang of door een graffitiartiest jouw afbeelding op de muur te laten spuiten. Vooral voor grote afbeeldingen die een gehele muur moeten bedekken is dit een prima manier. De kosten voor het laten komen van een artiest zijn natuurlijk behoorlijk hoog, er wordt immers speciaal voor jou een kunstwerk op de muur gespoten...Is jouw budget wat beperkter dan hebben we daar een heel mooie oplossing voor.

Het snelst heb je jouw graffiti in huis door hieronder uit een bestaand ontwerp te kiezen en in de bestelling de door jou gewenste naam op te geven. Wij maken altijd eerst een voorbeeld met jouw naam ter goedkeuring.

Graffiti muursticker naar eigen idee;

Heb je liever een graffiti met door jou zelf aangegeven items (bv hobby's)  er in verwerkt op de muur van de kinderkamer? Stuur dan via het ontwerp formulier jouw ideeën naar ons toe. Wij maken gratis een ontwerp van jouw graffiti muursticker. Op deze manier duurt het iets langer voor je de sticker in huis hebt. Ons team gaat speciaal voor jou aan de gang en dat kan even duren. Soms gaat een ontwerp enige keren heen en weer tussen jou en het team om tot een voor jou uniek ontwerp te komen.

Verschillen van een sticker ten opzichte van een artiest;

Eigenlijk kan je beide niet met elkaar vergelijken! Een graffiti artiest is vrij om bijvoorbeeld een gehele muur te gebruiken of om een hoek heen te gaan. Ook kan een gespoten graffiti de randen laten “blenden” (overgaan)  in de achtergrondkleur (muur).Bij een muursticker zijn we gebonden aan de max afmeting van het stickermateriaal. Kan nog best groot hoor, wij hebben stickers gemaakt van 350 x 130 cm. Ook heb je bij stickers altijd een scherpe snijrand en wij zullen hiermee dan ook rekening houden in het ontwerp. Een sticker is eenvoudig weer te verwijderen en je hoeft dan niet de gehele muur over te schilderen.

Snel en veilig betalen via iDEAL
* Full colour muurstickers thuisbezorgd vanaf 5 werkdagen
* Bij bestellingen vanaf € 75,- betaal je geen verzendkosten

Stoere graffiti muurstickers voor elke kinderkamer

StickerOp maakt graffiti voor de slaapkamermuur. Niet met de spuitbus maar als een eenvoudig aan te brengen kant-en-klare zelfklevende afbeelding in de vorm van een muursticker. In onze online muurstickerwinkel vind je het grootste assortiment graffiti muurstickers van Nederland. Laat je eigen naam, een populaire songtekst of inspirerend citaat afdrukken op een unieke muursticker, zonder witte randen. Wij produceren deze graffiti muurstickers op verschillende materialen. Je kunt kiezen uit zelfklevend textiel of zelfklevend vinyl. De keuze maak je zelf en hangt af van de toepassing en van welke uitstraling je wil.

Selecteer in bovenstaand aanbod de graffiti sticker die jou het meest aanspreekt, bepaal zelf de afmeting en geef de naam of tekst op die wij moeten gebruiken.

* Binnen 5 minuten aan te brengen op elke muur
* Graffitistickers zijn full colour, wil je een andere kleurstelling laat het ons weten
* Vraag een gratis proefsticker aan
* Ontwerp je eigen unieke muursticker

Muurstickers aanbrengen

De muurstickers zijn door iedereen aan te brengen op de muur, deur of het plafond van de kinderkamer. Voor meer informatie raadpleeg je onze plakinstructies.

Wanneer je een andere muursticker op de muur wil bevestigen, kun je de muursticker eenvoudig verwisselen zonder schade aan te richten aan het behang of de verf.

Ontwerp je eigen unieke muursticker

Wanneer je geen passende muursticker kunt vinden in ons assortiment, kun je ook je eigen sticker ontwerpen. Stuur ons een afbeelding of een duidelijke beschrijving van je wensen en wij maken hier een custommade wandsticker van.  

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de kinderkamer

Muurstickers combineren

Om de kinderkamer te verfraaien is het ook erg leuk om verschillende muurstickers met elkaar te combineren. Zo'n graffiti muurstickers is erg leuk in combinatie met groeimeter stickers of naamstempels. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor stickers voor in de jongenskamer en meisjeskamer