Stickers kinderkamer in heel veel thema's

Het inrichten van een kinderkamer begint natuurlijk met de vloerbedekking, dan het kiezen van een bed, de kleur van de wanden, verlichting, een kast eventueel een bureau... Heel veel zaken vooraf en dan ga je eindelijk inrichten. Het resultaat mag er zijn alleen je mist nog wat sfeer of een thema. Hiervoor hebben we de oplossing namelijk zelfklevende decoraties die eenvoudig zijn aan te brengen en ook niet onbelangrijk eenvoudig weer zijn te verwijderen zonder schade aan de ondergrond*.

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...

Muurstickers kinderkamer;

De mooiste muurdecoratie in de vorm van muurstickers kinderkamer in elk denkbaar thema koop je bij de muursticker expert StickerOp. Decoreer elke kinderkamer binnen enkele minuten met onze leuke muurstickers. Kies uit meer dan 275 verschillende muurstickers in maar liefst 68 kleuren of stuur ons je eigen ontwerp. Wij realiseren dan een custommade muursticker van jouw design.

* Muurstickers vanaf 2 werkdagen thuisbezorgd
* Veilig en snel afrekenen via iDEAL
* Betaal geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,- 

Ons assortiment muurstickers

Maak de kinderkamer af en bekijk hieronder ons assortiment goedkope muurstickers.

Muurstickers als muurdecoratie voor de kinderkamer

Met muurdecoraties in de vorm van muurstickers vrolijk je de kinderkamer helemaal op. Hoe verschillend de interesses van kinderen ook zijn, in de collectie van StickerOp vind je leuke muurstickers voor iedere kinderkamer. Voor avontuurlijke kinderen is er bijvoorbeeld een muursticker van een wereldkaart. Een sticker met eigen naam blijft leuk gedurende de hele kindertijd en laat zien waar je kind zijn eigen plekje in huis heeft. Ook de babykamer is binnen vijf minuten omgetoverd met onze eenvoudig aan te brengen muurstickers.

  • Ruim kleurenaanbod: kies uit 68 kleuren
  • Vraag een gratis proefsticker aan  
  • Gemakkelijk op te plakken binnen 5 minuten
  • Maatwerk muurstickers: lever je eigen ontwerp aan

Het opplakken van muurstickers is erg gemakkelijk en kan door iedereen worden gedaan. Voor meer informatie over het aanbrengen van de stickers bekijk je de plakinstructies.

Maatwerk muurstickers

Is het niet gelukt om een geschikte muursticker te vinden in onze collectie? Lever dan je eigen ontwerp aan. Wij maken van jouw design een muursticker op maat. Wij adviseren om een duidelijke afbeelding te sturen van je ontwerp. Als dat niet mogelijk is, beschrijf dan zo duidelijk mogelijk hoe de sticker eruit moet komen te zien. Wij gaan dan aan de slag met het realiseren van jouw eigen persoonlijke muursticker.

>> Ontwerp je eigen muursticker voor de kinderkamer

Muurstickers combineren

Om een uniek effect te creëren, kan je diverse muurstickers met elkaar combineren. In ons assortiment vind je verschillende soorten stickers voor de kinderkamer, zoals graffiti-, groeimeter- en naamstempelmuurstickers. Daarnaast verkopen we ook muurstickers voor meisjeskamers, jongenskamers en tienerkamers.