stippen_kinderkamer_en_babykamer.jpg

Muurstickers stippen of noem jij het decoratie stippen...

 Met stip op één...

Het stippenmotief als decoratie op de muur van de baby- of kinderkamer is razend populair en dat is het al heel lang. De zogenoemde polkadots vinden hun oorsprong in de mode, maar werden al snel ook op veel andere zaken toegepast. Geen wonder, want wie wordt er nou niet vrolijk van die leuke muursticker stippen? Dus waarom zou je er geen muur mee versieren?

Maak jouw eigen design;

Rondjes, stippen of dots, hoe je ze ook noemt, ze zijn ideaal om een effen muur mee op te vrolijken. Met onze decoratiestickers stippen breng je in no time een saaie muur tot leven. Op bijvoorbeeld Instagram zie je vaak voorbeelden van verschillende designs of figuren die je op een idee kunnen brengen. En ben je ze zat, dan haal je ze er ook in een wip weer af.

Alle afmetingen mogelijk;

Wij hebben decoratieve stickers van stippen in elke maat en in elke kleur. Kijk hieronder of jouw favo stip al in ons assortiment zit. Zit de jouwe er niet bij? Geen nood, geef ons aan wat je wilt en wij zetten jouw stip op één!

Ook te gebruiken als;

Onze vellen met stippen stickers zijn natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo worden ze veel gebruikt als markeringspunten op een kalender, whiteboard of agenda. Onze vinyl stippen zijn bovendien kleurecht en watervast waardoor ze ook buiten te gebruiken zijn. 

 

Maak een keuze uit één van de filters ... of zoek op een zoekwoord bijvoorbeeld 'wereldkaart'
zoeken
Toon meer ...