Raambelettering van eigen logo

Laat StickerOp een raamsticker maken van jouw bedrijfslogo

Laat nu een zakelijke raamsticker van eigen logo maken: upload je logo, geef ons jouw wensen door en StickerOp maakt er (vrijblijvend) een product van.
Bekijk hier de zakelijke raamsticker logo's die wij voor anderen hebben gemaakt.

Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je binnen 2-3 werkdagen een link naar jouw eigen product. Vervolgens selecteer je de gewenste afmeting en het materiaal. Alle raamstickers worden contour gesneden en voorzien van overdrachtsfolie waarmee je de raamsticker gemakkelijk bevestigt. Bij de levering ontvang je duidelijke plakinstructies en bij een besteding boven 50 euro ontvang je een gratis rakel. Het is ook mogelijk de raamsticker te laten bevestigen door StickerOp, geef dit dan op bij jouw wensen.  

 

  • 1. Verstuur het formulier 
  • 2. StickerOp stuurt een link naar jouw product
  • 3. Selecteer de afmeting en bestel 
  • 4. Levering binnen 3-5 werkdagen                                       

Stap 1. Vul het formulier in, upload je ontwerp en klik op verzenden

Raamsticker reclame

Raamstickers worden net als onze muurstickers vrijstaand gesneden uit een zelfklevend vinyl (folie). Het ontwerp (logo of tekst) wordt door de computer (plotter) gesneden. Na het pellen (weghalen van overbodig vinyl)  wordt het geheel voorzien van een overdrachtfolie zodat de complete afbeelding of tekst in één handeling is op te plakken. Raamstickers kunnen zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde van een raam worden geplakt. Je kan dit bij het bestellen opgeven door gebruikt te maken van de optie ( verticaal spiegelen). Meestal plakken we winkelbelettering aan de binnenzijde van het raam. Dit word vooral om praktische redenen gedaan, bij het ramenwassen heb je dan geen last van de opgeplakte tekst of afbeelding. Vooral bij het wissen, blijven door het hoogteverschil vaak druppels hangen aan de belettering. De kwaliteit folie (vinyl) is tegenwoordig zo goed dat er best buiten geplakt kan worden. De kleuren komen vaak veel beter uit als je aan de buitenzijde plakt. Let op bij de keuze van een kleur voor raamstickers, dat donkere kleuren op een raam vaak niet goed zichtbaar zijn.

Raamstickers privacy

Soms wil je inkijk van buitenaf beperken of onmogelijk maken maar wil je wel dat er daglicht naar binnen kan. Een zeer goede oplossing hiervoor is onze privacy folie ook wel zandstraalfolie genoemd. Deze folie heeft een uitstraling alsof het raam gezandstraald is, vandaar de naam. Hiermee zijn gehele of gedeelten van ramen  te beplakken en ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo of tekst uit te sparen en kunnen wij deze folie ook bedrukken met een full colour beeld..

Raamsticker fullcolour

StickerOp heeft vele mogelijkheden om de voor jouw bedrijf belangrijke uitingen op een raam te plakken. Zo kunnen wij ook complete full colour afbeeldingen als raamsticker leveren. Geheel afsluiten of indien gewenst alleen van binnenuit doorzichtig de z.g. one-way-vision.

Zeer veel mogelijkheden

Wij denken graag mee, omschrijf jouw wensen zo uitgebreid mogelijk en wij komen met een geschikte oplossing.

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend
  • Stap 1: Formulier verstuurd?    Wij sturen binnen 2-3 werkdagen een link naar jouw persoonlijke product, geheel vrijblijven uiteraard!                                                   

Bekijk wat StickerOp voor anderen heeft gemaakt

Zo krijg je ook een beetje een idee van de prijzen