Zakelijke stickers

StickerOp - Meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke belettering

Aan de buitenzijde door middel van gevel- of autobelettering. Maar natuurlijk ook aan de binnenkant wil je laten zien wie en of wat je bent.  Voor zowel binnen als buiten, kan StickerOp de identiteit van jouw bedrijf een creatieve boost geven. Hier richten wij ons vooral op vormgeving en creativiteit betreffende de binnenkant. Ben je op zoek naar een groot logo in de vorm van een muursticker of een passende woordenwolk om de kernpunten van je bedrijf / organisatie nog eens onder de aandacht te brengen? Bij ons kan je dat geheel volgens jouw specificaties laten maken. Je kan er voor kiezen de muurdecoraties zelf aan te brengen of ook dat door ons te laten doen, alles behoort tot de mogelijkheden. Kijk via onderstaande verdeling naar afbeeldingen en of teksten als muurstickers die wij standaard in de winkel hebben of plaats een verzoek voor het maken van jouw eigen persoonlijke stickers.

 

Huisstijl belettering

 Jouw bedrijf mag gezien worden

Bedrijfslogo als muursticker

Herkenning op kantoor door middel van een muursticker van het bedrijfslogo. Lever het logo digitaal aan, liefst als illustrator ai of eps. Wij maken er een sticker van voor elke toepassing en in elk gewenst formaat. In de webshop kunt u het gewenste formaat aangeven. Een logo op muur in de vorm van een muursticker is gemakkelijke en snel aan te brengen. Bekijk anders eerst even hier ons "aanbreng filmje".

Vraag offerte aan voor muursticker met logo

Bedrijfslogo als raamsticker

Laat ook aan de buitenzijde duidelijk zijn waar je zit. Met een logo op de winkeldeur, etalageruit of andere van buiten zichtbare plek, is dat mogelijk. Stickers voor buitentoepassingen maken wij uit een speciaal voor dit doel gemaakte zelfklevend vinyl met een levensduur van minsten 7 jaar.

Vraag offerte aan voor raamsticker met logo

Bedrijfslogo als deursticker

Zit je bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelgebouw en wil je jouw "voordeur" duidelijk onderscheiden van de rest, voorzie deze dan van jouw logo sticker. Voor binnendeuren kunnen wij jouw logo snijden uit 68 kleuren zelfklevend vinyl of wij printen een full colour exemplaar. Alle logo stickers worden vrijstaand uitgesneden en hebben dus geen achtergrond.

Vraag offerte aan voor deursticker met logo

Bedrijfslogo op auto

Bedrijfsauto´s worden door veel mensen gezien en zijn dus bij uitstek geschikt om je bedrijfsidentiteit en -boodschap door middel van een autobelettering mee uit te dragen. Van vaste huisstijl tot eenmalige reclameboodschap. Dagelijks exposure voor veelal minder dan de prijs van één advertentie. Ook maken wij magneetstickers zodat het mogelijk is om alleen indien nodig, met een herkenbare auto te rijden.

Vraag offerte aan voor autobelettering

Bedrijfslogo op muurpaneel

Beschik je niet over een glad gestucte muur of wil je jouw bedrijfslogo op de buitenmuur bevestigen dan is een muursticker op een muurpaneel wellicht een optie. Je hebt keuze uit verschillende soorten muurpanelen en bevestigingsmogelijkheden. Wij leveren panelen uit helder of gematteerd perspex maar ook diverse kleuren dibond. Voor al onze panelen hebben wij fraaie bevestigingsmethoden, zowel "blind" als zichtbaar d.m.v. rvs afstandhouders.

Vraag offerte aan voor muurpaneel

Bedrijfslogo losse stickervellen

Even een product of machine herkenbaar maken door middel van een sticker. Wij leveren kleine stickers in kleine aantallen. Elke maat en vorm is mogelijk. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld elke sticker te voorzien van een uniek nummer, barcode of naam...

Vraag offerte aan voor stickervellen

icon-klanten-service.png    Onze klantenservice is van ma t/m vr geopend van 09.00 tot 17.30 uur

Functionele zakelijke stickers

Maak iedereen wegwijs binnen jouw bedrijf

Pictogrammen deurstickers

Een duidelijke aanduiding op de toiletdeur voorkomt vergissingen en kan de boel nog opvrolijken ook. Een deursticker voor de vrouw- en mannen-toilet, wees creatief met de binnen- of buitenkant. De pictogrammen stickers worden gemaakt van zelfklevend vinyl en zijn gemakkelijk zelf op de wc deur aan te brengen. 

Bekijk de zakelijk pictogrammen stickers

Route-, bewegwijzering stickers

Verwijs uw klanten en personeel de juiste kant op met bewegwijzering stickers voor binnen en buiten. De bewegwijzering stickers zijn geschikt om duidelijkheid te creëren in uw kantoor, op evenementen bewegwijzering en in ziekenhuizen en winkelcentra. 

Vraag offerte aan voor routestickers

Openingstijden raamsticker

Natuurlijk verfraai je de winkelpui met jouw logo maar wil je ook dat klanten, die na sluitingstijd langs komen, laten weten wanneer ze bij jou terecht kunnen. Wij snijden jouw openingstijden duidelijk en natuurlijk vrijstaand zodat er geen zicht naar binnen verloren gaat. De stickers zijn zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde van het raam te plakken. Binnen geplakt zijn de stickers beschermt tegen de glazenwasser en tegen "plukgraage" vingertjes. Wij maken deze openingstijden stickers passend bij jouw huisstijl in een door jou opgegeven lettertype.

Bekijk de openingstijden stickers

Aankleding- en decoratiestickers

Creatief een boodschap communiceren

In veel gevallen vraagt een ruimte om een "personal touch". Dit kan zowel functioneel als decoratief zijn. Muurstickers zijn hier zeer geschikt voor. Een tekst of afbeelding direct op de muur geplakt, zal meer met de ruimte "blenden" als een heel aanwezig bord. Met teksten en afbeeldingen is het mogelijk om een neutrale ruimte heel persoonlijk of functioneel te maken. 
Wij maken muurstickers voor de showroom, de praktijk, de winkel, de salon, het kantoor, de entree en receptie maar ook voor gebruik op de beursstand en voor aankleding van andere evenementen.

Een greep uit de ontwerpen die wij voor anderen maakten

Bedrijfslogo muurstickers, inspirerende woordenwolk muurstickers en nog veel meer

Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>
Bestellen >>

Hoe bevestig ik de muursticker

Bij elke bestelling worden plakinstructies bijgeleverd, ook staat er een instructie video online

Om ervoor te zorgen dat de sticker goed wordt aangebracht, leveren wij altijd een plakinstructie mee, zodat je zeker weet dat de muursticker goed wordt bevestigd. Losse teksten en afbeeldingen met losse onderdelen, voorzien wij van een overdrachtfolie. Hierdoor is bijvoorbeeld een tekst compleet in 1 handeling op te plakken. Losse letters scheef plakken is er dus niet bij! Voor bijna iedere soort sticker en ondergrond hebben wij een schriftelijke en visuele plakinstructie gemaakt die wij met de bestelling mee sturen.. 

Bekijk onze plakinstructies >>

promo_plakinstructies_hoe_bevestig_ik_een_muursticker2.jpg