Bart_Mulckhuijse_muursticker_groot_Australie_sydney_skyline-min.jpg

 

Een muursticker levens rebus laten maken...

 

 

Wij maken jouw levens rebus;

Heel creatief zijn wij en wij kunnen jouw leven vertalen naar een rebus... Als jij jouw leven kan verwoorden met plaatjes, dan maken wij er een muursticker van.

Zo vertel je jouw verhaal in een leuke decoratie voor bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer. Het kan natuurlijk een heel persoonlijk verhaal zijn maar misschien vertel je liever het verhaal van de familie.

Wij maken gebruik van bij ons beschikbare afbeeldingen en indien nodig verbinden wij die met speciaal voor jou ontwikkelde plaatjes. Geef ons jouw verhaal, de maximale ruimte die jij tot je beschikking hebt en wat tijd. Wij komen dan vrijblijvend met jouw levens rebus.

Hiernaast in het "opnameformulier" een aantal vragen waarvan de antwoorden voor ons heel belangrijk zijn. Op deze manier komen wij tot een speciaal op jouw wensen toegespitst ontwerp. Dan heb je echt iets eigens op de muur... 

Omschrijf jouw wens zo uitgebreid mogelijk en denk dan bijvoorbeeld aan:

  • wat is de beschikbare ruimte (breedte x hoogte)
  • wat voor afbeeldingen zou je willen zien
  • heb je een voorbeeld, upload dan een plaatje

Bij het bedenken van jouw levens rebus kan je denken aan jouw geluksgetal, de sport die jij beoefend of waar je graag naar kijkt, jouw lievelings kleur, een hobby, muziek, jaargetijde en jouw naam bijvoorbeeld de initialen. 

Als voorbeeld staat hieronder een "levens rebus" die wij voor Johan maakten. Johan is opgegroeid op een boerderij met daaraan vast een molen, hij is helemaal “in love met koeien” en heeft een heel fijne herinnering aan het geluid dat veroorzaakt word door het waaien van de wind door de knotwilgen. Bovendien heeft hij nog meer met wind aangezien zeilen zijn lust en leven is. 

Laat je eigen sticker ontwerpen:

Verzend