Kleurgaranties...

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt, onverminderd de aangeboden garanties, de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Op alle gesneden vinylstickers die wij maken zit, naast de wettelijke garantie, minimaal 7 jaar kleurgarantie (binnentoepassing).

Fluor blijft zeker 4 maanden fel van kleur, daarna gaat de felheid geleidelijk minder worden totdat er een mindere felle kleur overblijft.

Op fullcolor stickers geven wij 2 soorten kleurgaranties.

  1. Kleurgarantie van ongecoate stickers. Deze zijn bedoeld voor binnengebruik en zullen indoor zeker 3 jaar knallen van kleur. Daarna bestaat de mogelijkheid dat ze iets fletser worden. Worden deze stickers outdoor gebruikt, dan kunnen wij geen kleurgarantie geven.
  2. Kleurgarantie voor gecoate stickers. Deze stickers zijn echt bedoeld voor buitengebruik. Daarom zijn ze ook voorzien van een speciale UV werende beschermlaag. Deze laag beschermt ook nog eens tegen krassen en dergelijke. Bij normaal buitengebruik zullen de kleuren zeker 5 jaar hun originele kleuren behouden.

Mochten er zich binnen de bovengenoemde termijnen problemen met uw stickers voordoen, dan krijgt u in de meeste gevallen direct een nieuw exemplaar (inclusief verzendkosten). U kunt gebruik maken van deze garantieregeling door uw klacht via de rubriek klantenservice/klacht aan ons kenbaar te maken.

Geen plakkrachtgarantie...

Onze uit uni-kleur gesneden stickers hechten op gladde ondergronden zoals deuren, ramen, meubels en muren. Muren dienen glad te zijn (stuc) en voorzien van een behang of verf. Omdat wij niet kunnen beoordelen of de ondergrond waarop onze stickers worden aangebracht hiervoor geschikt is, geven wij geen garantie op het hechten van onze stickers.

Bekende problemen zoals extra matte muurverf, worden besproken in onze rubriek "Veel gestelde vragen". Bij twijfel raden wij aan eerst een proefsticker te bestellen zodat de hechting van jouw ondergrond getest kan worden. De kosten van deze proefsticker (5 euro) krijg je retour bij het bestellen van de grote sticker.