Betalen...

Veilig en vertrouwd! 
Bij stap 4 van 4 in de winkelwagen wordt je verzocht op te geven hoe jij de door jou bestelde muurstickers wenst af te rekenen. Bij StickerOp kan dat op zes manieren.

 1. Met iDEAL - veilig en snel
 2. Met Mr.Cash - de Belgische iDEAL
 3. Met Paypal 
 4. Vooraf overmaken
 5. Contant afrekenen bij ophalen

Hieronder krijg je een nadere uitleg;

Veilig afrekenen met iDEAL;

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je, je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 1. Je bestelt een product
 2. Kies iDEAL als betaalmethode
 3. Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
 4. Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank
 5. De relevante gegevens van jouw aankoop zijn al ingevuld
 6. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
 7. Je ontvangt een bevestiging van jouw bank
 8. Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor jou als consument
iDEAL biedt je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor jou ingevuld en je wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
 • Jouw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat je de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Met Bancontact/Mister Cash;

kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je, je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Jouw aankopen zijn in een paar seconden betaald. Je klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Betalen met Paypal;

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem dat particulieren, webwinkels en veilingsites als eBay en Marktplaats gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je tegoed op plaatst). 

Betalen via vooraf overmaken;

Voor klanten die niet beschikken over de mogelijkheid met iDEAL te betalen, en voor klanten vanuit het buitenland, bieden wij de mogelijkheid tot het vooraf overmaken van het aankoopbedrag. Na controle van jouw gegevens en het ontvangen van jouw betaling, beginnen wij met de aanmaak van jouw bestelling. Via de email krijg je bericht wanneer jouw bestelling in behandeling wordt genomen en wanneer deze wordt verstuurd.

Je dient het volledige bedrag inclusief verzendkosten onder vermelding van jouw bestelnummer vooraf naar ons over te maken op rekeningnummer 47.88.84.311.

Betaal je vanuit het buitenland dan heb je ook ons IBAN nummer nodig. Dit is: NL06ABNA0478884311. Onze bankrelatie is ABN Amro met als BIC nummer ABNANL2A.

Contant betalen bij afhalen;

Woon je in de buurt, kom jouw bestelling dan gerust afhalen. Je bespaart je hiermee de verzendkosten. Wel graag contant en gepast betalen. Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag - 09:00 tot 16:00 uur. Je krijgt per email bericht wanneer jouw bestelling klaar ligt.